imageimageimageimageimageimageimageimage

GiroSalut

GiroSalut

GiroSalut, neix a la província de Girona amb la finalitat d'apropar a tots els lectors al món de l'equilibri, les teràpies naturals, la medicina alternativa, l'ecologia, l'alimentació equilibrada i sana, a la presentació de productes naturals innovadors…i a moltes possibilitats per millorar la nostra qualitat de vida.


GiroSalut
, és una completa Guia de professionals de la medicina alternativa. A les nostres planes trobareu Terapèutes ubicats a prop de la vostre zona de residència, diversos interessants articles sobre com hem de cuidar de la nostre salut física i emocional. Descobrireu articles sobre Arquitectura sostenible, Fundacions, tot tipus de professionals del sector, Agenda d'Esdeveniments que us possaràn al dia sobre conferències, tallers, seminaris, cursos, formacions. Entrevistes, Reportatges, i un ampli ventall de possibilitats que aproparan al lector a una nova realitat per fi plasmada en una sola guia per tota la província de Girona.

 

Girosalut ha apostat per una distribució gratuïta, mètode molt més eficaç per apropar-se i informar a tots els públics de l'àmplia varietat de professionals que es troben a les nostres ciutats. Ens trobareu a dietétiques, herbolaris, farmàcies, parafarmàcies, centres de ioga, consultes de psicòlegs,osteópates i professionals dels sector.

 

El nostre objectiu i desitg es ajudar a que millorem la nostre qualitat de vida amb l’ajuda de bons professionals que a través de les diferents publicacions de Girosalut ens expliquen tècniques i mètodes fiables per millorar la nostre salut.

Benvinguts al món de la salut Fsica, Mental i Emcional!!

Tel. 610 047 904
Web. www.girosalut.org
Mail. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.