imageimageimageimageimageimageimageimage

IAEDEN-Salvem l'Empordà

logoIAEDEN2

 

La Institució Alt Empordanesa per a l'Estudi i Defensa de la Natura (IAEDEN), fundada el 1980, és la segona entitat ecologista més antiga de Catalunya, i ha constituït sempre el nucli on s'ha organitzat el conservacionisme i ecologisme empordanès.

Fruit de les seves campanyes s'ha assolit la protecció legal dels Aiguamolls, l'Albera i el Cap de Creus.

 

salvem-emporda L'estiu del 2002 la IAEDEN impulsa la Plataforma Salvem l'Empordà per tal que més gent, no estrictament ecologista, ajudi a defensar el territori.

 

Des de llavors totes les energies pel tema reivindicatiu la IAEDEN les canalitza des de Salvem l'Empordà. Des de la IAEDEN es potencien també, activitats naturalistes per conèixer el patrimoni natural (cursos, xerrades, sortides...), l'educació ambiental i el treball amb els infants i joves, a través del grup d'esplai.

 

Actualment, i per tal de sumar esforços, la IAEDEN en l'àmbit nacional està integrada en la Federació d'Ecologistes de Catalunya (EdC). La IAEDEN és una entitat sense ànim de lucre ni vinculació partidista, i el seu finançament prové principalment de les quotes dels seus socis.

 

Tot plegat implica molta feina, sempre recolzada en el voluntariat.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Direcció.  c/ Sant Vicenç, 30, 1r
Web.  iaeden.cat  ::   facebook. Tots Salvem l'Empordà
Mail.  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.