imageimageimageimageimageimageimageimage

Terra Remota

Terra Remota

Terra Remota és un celler nascut amb una marcada sensibilitat vers el territori en què s’assenta i que, en conseqüència, desenvolupa una forta vocació d’integració en aquest territori. Aquests conceptes són l’espina dorsal de la filosofia de Terra Remota, i, com es veurà, regeixen les actuacions del celler en tots els Sentits.

 

 

 

Al llarg de 2 anys, entre 2003 i 2004, es varen posar en cultiu 23 Ha. Tot i la necessitat prèvia de rompuda del terreny, el celler va mantenir petites zones del boscatge autòcton (pi, alzina, roure, matoll...), en la seva voluntat de respecte al medi ambient que el caracteritza.

La idea ha estat mantenir en part la producció típica de la zona Empordà, per la qual cosa es va plantar Garnatxa Negra (6 Ha.), Garnatxa Blanca (1,5 Ha.) i Ull de Llebre (1 Ha.); tot i que també es van plantar varietats millorants de llarga tradició a França i provada aclimatació a l’Empordà, com Syrah (6 Ha.), Cabernet Sauvignon (6 Ha.) i Chardonnay (1 Ha.). La finca compta a més a més amb una parcel·la de 0,80 Ha. de Chenin Blanc en règim experimental.


Direcció. Els Tallats, KM6 Ctra. Capmany ( GI 602)  -   17751 Sant Climent de Sescebes
Tel. 972 19 37 27  /  628 943 666
Web. www.terraremota.com
Mail. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.