imageimageimageimageimageimageimageimage

La Xirivia

La Xirivia Horta Ecològica - verdures i fruita local de temporada i ecològica

Som l'Helena i la Dulos. Vivim al peu de les Gavarres, a Cruïlles. Aquí és on tenim els horts, l'hivernacle amb el planter, les gallines al galliner i la Pepa (una burra que contribueix a mantenir el bosc net, ens dóna els fems que necessitem i ens ajuda a desenvolupar cada vegada més tasques de bosc i d'horta).

LA xirivia - Horata ecològica local i de temporada

Creiem en un consum i producció conscient, sa i responsable. Estem en contacte amb altres productors de la comarca, d'aquesta manera garantim una oferta de verdura ecològica i local.

Productes de la horta ecològica local i de tempordada de La Xirivia

Ens dediquem a l'agricultura ecològica i natural, com és obvi, no apliquem cap mena de producte químic als nostres conreus. A banda d'ecològic, diem natural, ja que volem recalcar que totes les verdures que tenim són de temporada i de km0 (un exemple, un all que prové d'argentina deixa de ser ecològic per nosaltres).

No tenim el segell del CCPAE, ja que creiem que les persones que haurien de tenir segell són aquelles que afegeixen susbtàncies tòxiques a la terra. Nosaltres estimem la terra i la cuidem el millor que sabem.

Creiem en una relació de confiança entre productor-consumidor.
 
Ens podeu trobar als Mercats Ecològics de Món Empordà cada dissabte al matí.

També repartim cistelles de verdura a domicili, els dimecres i dijous

web. www.laxirivia.cat
blog. /www.laxiriviahortaecologica.blogspot.com.es