imageimageimageimageimageimageimageimage

Nou comarques presenten un risc molt elevat d'incendis forestals

Alt risc d'incendi

Una vintena de territoris més estan en situació d'un perill alt d'incendis

Es preveu que a l'interior s'assoleixin els 38 graus de temperatura i, fins i tot, els 40 graus en alguns punts de Ponent

Nou comarques catalanes estan en situació aquest divendres d'un risc molt elevat d'incendis forestals. Segons el Servei de Prevenció d'Incendis Forestals de la Generalitat, les comarques que presenten aquest perill molt alt de focs forestals són la Noguera, Segrià, Garrigues, Segarra, Anoia, Conca de Barberà, Alt Camp, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

Així mateix, hi ha una vintena de comarques amb un risc alt d'incendis, que són l'Alt Empordà, Baix Empordà, Pla de l'Estany, Gironès, Osona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Barcelonès, Bages, Baix Llobregat, Solsonès, Alt Urgell, Pallars Jussà, Alt Penedès, Urgell, Priorat, Baix Ebre i Baix Camp.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest divendres les temperatures tocaran sostre. S'assoliran valors de 38 graus a les comarques de l'interior i en alguns punts de Ponent les temperatures podran fregar els 40 graus.

 

font. elpuntavui