imageimageimageimageimageimageimageimage

L´Alt i el Baix Empordà inicien els passos cap a una marca conjunta

Els representants dels dos consells es troben a Pals i decideixen reeditar el plànol de les dues comarques

 

El Centre Cívic de Pals ha aplegat una vintena de representants de les dues estructures de promoció turística dels consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, com són la Comissió Turística en el cas del Baix Empordà i l'associació Empordà Turisme en el cas de l'Alt Empordà amb l'objectiu de crear un punt de trobada amb els principals municipis de les dues comarques per tal de compartir el projecte comú de l'Empordà.

 

En la trobada, s'ha consensuat un pla d'actuacions per aquest 2013 i s'ha debatut la creació de mecanismes de participació perquè elsmunicipis i els agents del territori puguin implicar-se activament, sent capaços d'integrar la voluntat, la necessitat i la realitat de l'Empordà, sense renunciar a l'esforç fet fins ara, però projectant un territori turístic comú.

 

Pel que fa a actuacions concretes, en el transcurs de la trobada a Pals, s'ha decidit reeditar el plànol conjunt de les dues comarques; difondre els recursos turístics d'interès medieval i les activitats dels espais naturals protegits, així com la creació de nous materials promocionals, entre d'altres actuacions.

 

La comunicació serà un altre dels eixos fonamentals de l'acció dels dos consells comarcals en la promoció de l'Empordà al llarg d'aquest any. En aquest sentit, es participarà conjuntament en fires i accions promocionals en mercats de proximitat.

 

També s'ha decidit fer un primer pas cap a una marca conjunta a partir d'un estudi de la conceptualització dels valors de l'Empordà que té previst realitzar l'Ajuntament de Figueres amb el suport dels dos consells comarcals.

 

font. emporda.info