imageimageimageimageimageimageimageimage

Empordoneses amb El Reciclatge Artístic, hi vols participar?

Empordoneses Reciltage artístic 2013

Empordoneses celebrarà la seva quarta edició el proper mes de març, amb una mostra que reunirà artistes de diverses disciplines aquest cop sota la temàtica del Reciclatge artístic


Empordoneses es consolida any rere any com una proposta artística sòlida a l‘Empordà.

Aquest certamen, que va nèixer el 2010 amb la voluntat de reunir la creació d’artistes femenines de l’Empordà, ha anat amplíant la seva dimensió per abraçar també l’obra d’artistes masculins i d‘artistes arribats d‘altres països.

 

Empordoneses planteja cada any la reflexió sobre una temàtica concreta, que serveix d’eix creaTiu per a l’obra de tots els artistes que hi participen.

 

Després de temàtiques com l’univers femení, la creació artística i la crisi, aquest any la temàtica escollida és el reciclatge com a forma de creació. La temàtica del reciclatge i la tornada als orígens sembla la seqüència natural de l’anterior temàtica de la crisi, ja que es proposa una reflexió sobre formes d’aprofitar els recursos disponibles de forma sostenible i la reinvenció de continents i continguts.

 

Empordoneses reuneix cada any l’obra d’un bon nombre d’artistes. La mostra preten esdevenir un espai d’interacció i reunió tant per a artistes de trajectòria consolidada com per a artistes emergents, en una aposta decidia per la riquesa de la pluralitat.

Pintura, escultura, fotografia, performance,..totes les disciplines hi són benvingudes amb l’únic requisit de que l’obra sigui de nova creació d’acord amb la temàtica propasada.

 

La inscripción és gratuïta, però cal enviar la sol—licitud tant aviat com sigui possible ja que la mostra disposa d’uns espais limitats. La participació en la mostra pot ser a nivell individual o col—lectiu.

Per aquells artistes que hi vulguín participar, la direcció de còrreu electrònic de contacte és la següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Hi ha temps per presentar propostes fins al dia 8 de febrer. La IV edició d’Empordoneses se celebrarà a Figueres del 4 al 31 de març.

 

La mostra estarà acompañada d’una sèrie d’activitats paral—leles com xerrades, activitats nocturnes, visites guiades, entre altres. Com en edicions anteriors, el certamen comptarà amb la participació dels alumnes dels instituts de Figueres, que hi colaboraran amb les creacions que els inspiri la temàtica enunciada.

 

Direcció i coordinació d’Empordoneses

Pilar Farrés