imageimageimageimageimageimageimageimage

No a una granja per 35.000 gallines A Sta. Cristina d'Aro

NO A UNA GRANJA PER 35.000 GALLINES A STA. CRISTINA D'ARO

La PLATAFORMA CIUTADANA SALVEM SOLIUS i un grup de veïns del barri de Solius de Santa Cristina d'Aro, s'oposen al projecte de construcció d'una granja industrial per a 35.000 gallines a Solius. Han presentat al.legacions en contra del projecte perquè, a més de presentar un seguit d'irregularitats en la seva tramitació, resulta totalment inadequat per a la Vall de Solius, una zona qualificada com a Àrea d'Especial Protecció Paisatgística pel POUM, situada enmig del connector biològic Gavarres-Ardenya i amb un delicat equilibri ecològic.

 

Solius és una petita vall de gran atractiu turístic, visitada anualment per més de 25.000 persones que gaudeixen de la seva naturalesa, de la seva pau i del seu harmoniós paisatge. No oblidem que Solius ja va suportar durant més de vint anys un abocador comarcal i que actualment compta amb una granja industrial de vaques lleteres de grans dimensions.

 

Per aquest motiu SALVEM SOLIUS denuncia que aquesta nova macroinstal.lació ramadera per a 35.000 gallines ponedores malmetria el delicat equilibri ecològic de la zona i comprometria el seu futur sostenible.

Firma aquí!