imageimageimageimageimageimageimageimage

Denuncien deu granges de producció de ‘foie gras'

El Far d'Empordà, Vilamalla i Colomers en el punt de mira.

 

Igualdad Animal destapa la crueltat a les granges de foie gras d’Espanya en la campanya que denúncia les pràctiques en la realització i producció d'aquest aliment.

 Escruixidores imatges i reveladores declaracions dels propietaris de les onze granges existents actualment a Catalunya ens permeten conèixer la terrible realitat de la producció de foie gras. Igualdad Animal ha denunciat a totes les granges investigades iniciant així la campanya per la prohibició del foie gras.

 


Granges:

Ànecs La Barroca (Sant Aniol de Finestres)

Can Ruet S.C. (El Far D'Empordà)

CollVerd S.A. (Vilamalla)

Solés Pagés S.C. (Colomers)

Induanec S.L. (Bescanó)

Inveraliment S.A. (Sant Gregori)

 

Denuncien granges de foie Gras

 

L’organització de drets animals Igualdad Animal presenta una nova investigació en la qual posa al descobert la indústria del foie gras a Catalunya. Igualdad Animal ha documentat el procés complet de producció del foie gras en granges catalanes, des que els aneguets arriben, procedents de les incubadores franceses, amb tot just unes hores de vida, fins que són sotmesos al procés d’alimentació forçada i finalment morts.

 

L’Equip d’Investigacions d’Igualdad Animal va contactar durant aquest últim any amb totes les empreses productores de foie gras, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat, realitzant així un detallat estudi de la situació del sector. Fins a dia d’avui, les dades de producció del foie gras en registres o estadístiques oficials estaven totalment desactualitzats.

 

Després d’aquesta inicial presa de contacte, a Catalunya els investigadors van visitar 5 granges, entre les quals es troba la de major producció a tota la comunitat autònoma i que proveeix directament a l’empresa del president d’Interpalm, l’associació de productors espanyols de foie gras.

 

Els activistes de l’Equip d’Investigacions d’Igualdad Animal han estat testimonis d’esfereïdores escenes de patiment físic i psicològic a totes les granges visitades. Van documentar, mitjançant més de 350 fotografies inèdites i desenes d’hores de vídeo i àudio, la dramàtica realitat que pateixen els ànecs sotmesos a l’alimentació forçada per a la producció de foie gras a Catalunya

 

Continuar llegint

 

VÍDEO on es pot veure les condicions d'aquests animals :
http://vimeo.com/igualdadanimal/foiegrascatalunya

 

 http://www.foiegras.cat