imageimageimageimageimageimageimageimage

Robatori al Centre de Recuperació de Tortugues de l'Albera

tortugues robades al CRT de  l'Albera

En el Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera, el passat 15 d'abril a la nit (00:45 h), vàrem patir un robatori, amb greus desperfectes materials, de 4 tortugues, 2 Centrochelys sulcata, mascle i femella, adultes, d'uns 60 cm de llargada i uns 45 kg de pes.


El mascle identificat amb el microxip subcutani núm, 00000E0043 i amb dos forats visibles a la placa supracaudal (veure fotos), amb els esperons gulars serrats i la femella amb el núm. de xip 0000020D922, identificable per les dos erosions que té a banda i banda de la closca produïdes per les potes del mascle quan s'aparellen. I 2 Stigmochelys pardalis, mascle i femella, d'uns 40 cm, sense identificar amb xips, però reconeixibles mitjançant fotos (la femella té un ull molt prominent).


El robatori ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra que són els que porten la investigació. Si algú té alguna pista que ajudi a recuperar les tortugues es pot posar en contacte amb nosaltres.


Salutacions, CRT de l'AlberaAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.