imageimageimageimageimageimageimageimage

Presentació de EL GUARET 20 de Desembre a Figueres

EL GUARET, Associació dels grups de consum de l’Alt Empordà.

La major part dels grups locals de consum de la comarca (2 de Figueres, 1 de Vilajuïga, 1 de Selva de Mar) hem creat El Guaret; una associació sense ànim de lucre i una eina per fer tota mena d’activitats conjuntes.

Els grups locals de consum són una alternativa per a una alimentació més sana i estan pensats també per afavorir l’economia local i el consum responsable de tota mena de productes. Es basen en establir una relació de confiança amb els pagesos i els artesans locals que ens subministren els seus productes.

 

El proper dissabte 20 de Desembre, en el marc de la Fira de Nadal que es fa a la Rambla de Figueres, presentarem aquesta associació i explicarem que són i què pretenen fer aquests grups i com les famílies interessades poden formar-ne part. Està previst fer una petita roda de premsa a les 12 del matí; però, de fet, tindrem la parada oberta entre les 11 i la 1, com a mínim.


A més, organitzem un taller, obert a tothom que vulgui participar-hi (mainada inclosa) que consistirà en una demostració de com elaborar, per una banda, un xarop pels refredats i uns pastissets de fruits secs.


+ informació : El Guaret. www.elguaretaltemporda.wordpress.com