imageimageimageimageimageimageimageimage

Voluntariat per la neteja de Mig de Dos Rius (Aiguamolls de l’Empordà)

Voluntariat Ambiental per la neteja de Mig de Dos Rius

El diumenge 26 d’octubre la Fundació Catalunya La Pedrera organitza una activitat de voluntariat ambiental a Mig de Dos Rius, als Aiguamolls de l’Empordà.

Mig de Dos Rius és un reservori de biodiversitat situat a la plana empordanesa. Integrat a la Xarxa Natura 2000, considerat Reserva de Fauna Salvatge i Refugi de Pesca, ofereix un espai per al gaudi i l’observació de la natura. L’aigua del riu Fluvià, omnipresent en l’escenari i eix vertebrador i ànima de l’espai, acompanya el visitant fins a la trobada amb la Mediterrània.
Les 10 hectàrees de superfície, distribuïdes en tres zones, inclouen un bosc de ribera, un canyissar i un prat de dall. Us convoquem el diumenge 26 d’octubre per ajudar-nos a recollir els residus que alguns temporals han fet arribar des del mar, i d’altres que són presents a l’espai pel comportament incívic d’alguns visitants.
Des de l’àrea de lleure, recorrerem l’itinerari de les llúdrigues fins a la desembocadura del riu Fluvià.

Programa de la jornada:

10.30h: Trobada a l’Àrea de Lleure de Mig de Dos Rius

10:30h-11:00h: Benvinguda, explicació dels principals valors de l’espai i del funcionament de l’activitat

11:00-14:00h: Activitat de neteja

14:00h: Dinar/picnic (ofert per la Fundació Catalunya- La Pedrera)

Cal confirmar l’assistència al: 93 214 25 67 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organitza: Fundació Catalunya La Pedrera