imageimageimageimageimageimageimageimage

L´Aula dels Sentits de Mas Marcè ja és oberta durant tot l´any

Els tallers promoguts per la granja Mas Marcè de Siurana estan adreçats a adults i nens a partirs dels 4 anys

 

L´Aula dels Sentita, els tallers promoguts per la granja Mas Marcè de Siurana d´Empordà, ja és oberta durant tot l´any, de dilluns a divendres. Els adults i nens –a partir dels 4 anys– que s'apuntin tindran el privilegi d'escollir l'activitat que vulguin realitzar durant les hores que estiguin a l'Aula dels Sentits. "Hem inclòs tot el procés artesanal de la llana, des de cardar, filar, tintar amb plantes de l'entorn (empordaneses), feltrar i el punt de mitja amb el ganxet, de manera que no sempre que vinguis has de fer la mateixa activitat, pots triar", explica la coordinadora de l´aula, Montse Cufí. També hi ha un reclam, que són uns vals de regal de 15€: durant 3 hores es pot gaudir de l'experiència.

 

L'horari entre setmana és fixe però el cap de setmana és concertat. Això vol dir que si es reuneix un grup es pot demanar que faci el taller d'alguna cosa en concret, com ara tot un matí de plantes tintòries. També cedeixen l'Aula a qui necessiti fora de l'horari establert per un preu mòdic de 3€ per persona.

 

Els matins dels caps de setmana es fan visites guiades amb taller i degustació inclosa, per a la gent que ve a passar un cap de setmana aquí i que vulguin realitzar una activitat diferent. També estan oberts a escoles o acadèmies que vulguin fer una escursió –el preu és de 7€ per nen. "També m'ofereixo per anar a l'escola i preparar alguna activitat amb la llana com ara crear personatges o animals", diu Cufí.

 

font: emporda.info